Wie ben ik?

Mijn naam is Margreet van Geest. Ik ben onderzoekend, creatief, verfrissend, confronterend, eerlijk en gevoelig. Mijn passie is om samen in beeld te brengen waar iemands hart vol van is. Ik geloof dat je op die manier Gods stem kan verstaan en dat nieuwe wegen zich openen. Ik ga graag met volwassenen en kinderen deze ontdekkingsreis aan.

De helft van mijn tijd besteed ik aan het creatief begeleiden van volwassenen via HeartPaint. De andere helft werk ik als docent beeldende vorming in het basisonderwijs.

Ik ben getrouwd met Arjen. We wonen met onze twee tieners in De Lier (Westland). Hier is ook mijn studio. Kom gerust langs om kennis te maken.

Hoe komt mijn werk tot stand?

Wanneer ik iets creëer dan ga ik door allerlei stappen: doorleven, verwerken, op adem komen, opladen en thuiskomen (bij God).

Deze reis vind ik belangrijker dan de uiteindelijke creatie.